Fysiotherapie

Fysiotherapie
Onder schooltijd kunnen de leerling fysiotherapie krijgen als dat nodig is. Om voor fysiotherapie in aanmerking te komen is een verwijzing van de huisarts nodig. Voor de kosten hiervan wordt gebruik gemaakt van de zorgverzekering van de ouders. Fysiotherapie valt niet onder de eindverantwoording van school. 

Kinderfysiotherapie op SBO de Watertuin
Per 1 maart 2018 is het team kinderfysiotherapeuten op de Watertuin veranderd. Hanneke Karsten is gestopt als kinderfysiotherapeut op de Watertuin. Zij gaat in het ziekenhuis de neo (= neonatologie) poli overnemen van haar collega die met pensioen gaat.
Nu hebben wij het team kinderfysiotherapeuten op de Watertuin weer compleet. Vanaf 1 maart wordt de kinderfysiotherapie op de Watertuin gegeven door Esther de Groot, Eli Kuijper en Kayleigh Mac Donald.
Kayleigh gaat de kinderen van Hanneke zien op de vrijdagochtend en blijft ook de gehele donderdag op de Watertuin werken. Haar mailadres is kmacdonald@zorggroep-almere.nl

Hieronder een (hernieuwde) kennismaking:

Eli Kuijper

Mijn naam is Eli Kuijper, kinderfysiotherapeute bij de Zorggroep Almere sinds 1990. Op dit moment werk ik in Gezondheidscentrum Vizier ( dinsdag, woensdag en donderdag) en vanaf februari 2017 ook op de Watertuin (vrijdag).
In de jaren 90 heb ik ook op deze school gewerkt ( toen nog Kim en Haven) en vind het leuk om weer deels terug te keren.
Ik heb 1 zoon van 19 jaar en woon in Lelystad. Ik ben via de volgende mail te bereiken: ekuijper@zorggroep-almere.nl en telefonisch: 036-5454390 GC Vizier.

Esther de Groot

Ik ben Esther de Groot, kinderfysiotherapeute bij Zorggroep Almere sinds 1999. Sinds die tijd werk ik ook op de Watertuin (voorheen de Kim en de Haven).
k woon in Almere samen met mijn drie zoons van 20, 19 en 15 jaar oud. Op de maandag en de donderdag ben ik op de Watertuin aanwezig. Op de dinsdag en de vrijdag werk ik op gezondheidscentrum Prisma in Almere-Buiten.
Ik ben via de mail bereikbaar via de watertuinmail of op edegroot@zorggroep-almere.nl.
Mijn werktelefoonnummer is 06-51274564

Kayleigh Mac Donald

Kayleigh gaat de kinderen van Hanneke zien op de vrijdagochtend en blijft ook de gehele donderdag op de Watertuin werken. Haar mailadres is kmacdonald@zorggroep-almere.nl