SocialSchools3.0

Social Schools 3.0

Het is in het belang van de leerlingen, de ouders en de leerkrachten, dat er een goed contact bestaat tussen ouders en school. Het contact met de ouders is op de scholen voor speciaal onderwijs vaak anders dan op de basisscholen. De leerlingen komen vanuit heel Almere naar de school en daardoor is het voor veel ouders onmogelijk om hun kind naar school te brengen of op te halen. Daardoor kan het dagelijkse contact wat moeilijker zijn. Het digitale communicatiemiddel dat we gebruiken is Social Schools 3.0. 

Meerdere keren per jaar gaat er een nieuwsbrief mee. Deze krijgt u digitaal via SocialSchools. In de nieuwsbrief kunt u van alles lezen over het reilen en zeilen van de school, welke activiteiten er zijn geweest, welke activiteiten er voor de komende maand zijn gepland. Wij proberen zoveel mogelijk alle informatie in deze brieven te zetten, zodat u niet iedere keer losse briefjes mee naar huis krijgt.

Wilt u de ouderinfo nu al lezen, ga dan naar de pagina ouderinformatie. Onderaan die pagina vindt u de ouderinfo van het lopende schooljaar.
U kunt de Ouderinfo van de site downloaden met Acrobat Reader
Als u deze niet heeft, kunt u dit programma gratis downloaden. Tip: zet wel de vinkjes uit bij de installatiemogelijkheden.